Eminem & Chrysler: goddelijk!

eminemRapper Eminem doet het al een tijdje met Chrysler. De nieuwe advertentiecampagne heet ‘Imported from Detroit’ en wordt omlijst door een speciale gospel-versie van Eminems song ‘Lose Yourself’ gezongen door het Selected of God Choir. Vind je het mooi? Het valt te downloaden via iTunes voor 99 cent. Het geld komt goed terecht, je ondersteunt hiermee een drietal goede doelen die hun basis in de armlastige autostad van de States hebben.

Tags: , , , ,

6 Responses to “Eminem & Chrysler: goddelijk!”

 1. steven simons4 augustus 2011 at 20:56 #

  Mooie versie LooseYourself !
  Alleen zie ik het verband niet Chrysler ?

 2. steven simons4 augustus 2011 at 20:58 #

  De helft van mijn tekst verdwijnt ?

 3. Viola5 augustus 2011 at 10:35 #

  Huh, hoezo? Probeer het nog eens Steven?

 4. Viola9 augustus 2011 at 14:57 #

  Steven: zie je het verband dan wel tussen Audi en Justin Timberlake, Seat en Shakira etc etc? Wellicht komt het door de muziekindustrie die – net als de US autoindustrie – haar roots heeft in Detroit? Rappers komen er veelal vandaan, toch? Al heb ik geen idee of dat opgaat voor Eminem, vind het maar een griezel 😉

 5. Stijn9 augustus 2011 at 16:34 #

  Simpel ;-):
  Audi en Justin Timberlake -> ego
  Seat en Shakira -> Zuiders en teleurstellende verkoopsresultaten

 6. Viola9 augustus 2011 at 17:26 #

  😀

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.