Audi’s nieuwe mopje

Ik ben normaal niet zo van de spyshots: foto’s vertekenen toch al gauw en door al die beplakking zie je al helemaal niet meer hoe een model er precies uit gaat zien. Bovendien is op jacht gaan is meer iets voor mannen, me dunkt. Ik pluk liever besjes. 🙂 Maar deze keer toch even een paar pre-introductie foto’s, omdat ik niet naar de Frankfurt Motor Show ga. Hier een Audi concept dat er grappig uitziet.

Audi-CityE-Tron-spy1

De foto’s zijn geschoten in Berlijn en het modelletje zou onder de E-Tron paraplu uit zijn gerold. Hij is naar verluid erg stil, dus waarschijnlijk gaat het om een elektrisch mopje. Ik hoor dat jongeren zich tegenwoordig graag verplaatsen in die 45 km/h autootjes – in ‘onze’  tijd wilden we daar niet dood in gevonden worden en heetten het gewoon invalidenwagentjes – dit tweezittertje is dan een funky alternatief! 

Audi-CityE-Tron-spy2

Ook leuk om eens een Audi zonder die grote single frame grille te zien: nieuwe designrichting soms? 😉 Kortom: ga dat zien op de Frankfurt Motor Show, oftewel de IAA, die wordt gehouden van 13 tot en met 25 september. NB: een stepje is er geen overbodige luxe als je veel merken wilt bezoeken 😉

Audi-CityE-Tron-spy3

Tags: , , , , , , , ,

3 Responses to “Audi’s nieuwe mopje”

  1. Stijn9 augustus 2011 at 16:36 #

    Niet naar het IAA?!? Met al die nieuwigheden, 458 Spider, 911, nieuwe variant Gallardo, facelift Avensis, etc. Shame on you, als journaliste en autoliefhebster 😉

  2. Viola9 augustus 2011 at 17:26 #

    I know… Maar ik ben meer van de wat intiemere salons: Geneve vind ik leuk, Tokyo en Detroit zijn top, (al zijn die qua afstand weer wat lastiger) en Parijs vind ik ook nog wel te doen. Ik doseer een beetje 😉

  3. Stijn10 augustus 2011 at 08:13 #

    Toegegeven, het IAA is ook niet mijn favoriet salon maar omwille van een of andere première blijf ik toch steeds komen. Maar beleef uiteindelijk zeker zoveel plezier aan een klein salon als dat van Brussel dat voor mij bij wijze van spreken net om de hoek ligt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.