Autokleding

Collega Erik Kouwenhoven was altijd al een van de prettigst geklede autojournalisten. Het verbaast mij dan ook niet dat hij nu in de (heren)mode is gestapt. Samen met een partner begon hij ruim een half jaar geleden het merk Dogleg Mechanics. Is je lief een liefhebbers van klassieke auto’s – en met name Porsches – dan zijn dit natuurlijk heel prettige kadootjes waarmee hij goed voor de dag kan komen.

Jonnie Boer – eigenaar van restaurant De Librije en twee Porsches – sprak Erik op een feestje aan op zijn jas – toen nog een prototype – en werd zodoende de eerste betalende klant. De kledingstukken zijn sportief, modieus en betaalbaar. Het assortiment bestaat vooralsnog uit jassen, colbertjassen, T-shirts en een beperkte kinderlijn. Binnenkort komen daar nog overhemden, hooded sweaters en polo’s bij.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Autokleding”

  1. Albert Mensinga9 april 2013 at 12:49 #

    Die jasjes zijn zeker gaaf. 40 eu voor een T gaat mij te ver. Succes!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.