Beetje flauw, maar wel waar

Dat vrouwen graag hun make-up aanbrengen – en bijwerken – achter het stuur is bekend. Dat dit gevaarlijk is, is ook bekend. Andere gevaarlijke gewoontes tijdens het autorijden zijn bijvoorbeeld: roken, sms’en, zich scheren, de krant (of andere paperassen) lezen, neuspeuteren en broodjes bal consumeren: zaken die veel heren bij voorkeur achter het stuur doen. Bij MINI kiest men er echter voor om alleen de dames belerend toe te spreken middels dit filmpje. Ik wacht nog op een filmpje speciaal voor de heren.

Tags: , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Beetje flauw, maar wel waar”

  1. Papageno29 juli 2013 at 13:34 #

    In welke situatie moet het dan de heren waarschuwen? Terwijl ze aan het bellen of texten zijn? Dit vergeten deze vrouwen niet snel. Maar is het bij veel vrouwen gedaan of was het om een filmpje te krijgen? Filmpjes beklijven minder dan een ervaring.

    • Viola29 juli 2013 at 14:58 #

      Bijvoorbeeld, als ze een broodje bal eten? Dat heb ik vrouwen nog nooit zien doen 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.