CARWOMAN© weer Raceklaar

We zijn nog bezig met de laatste aanpassingen en vervolgens volgt ook nog een facelift, maarrr: CARWOMAN© is – nu helemaal AUTOnoom – terug online! Vanaf vandaag kunt u voor zowel redactionele vragen als aanvragen voor advertenties en advertorials terecht bij Viola herself. Er gelden nu aangepaste tarieven die de drempel voor adverteren en/of samenwerkingsverbanden wellicht lager voor u zullen maken.

evt header1

Redactioneel is er ook een nieuwtje: CARWOMAN© zal zich – nog meer als voorheen – toeleggen op het bloggen over sportauto’s, nichemodellen en design. Uiteraard komen nieuwtjes over ‘groen rijden’, interviews met mensen uit de industrie en lifestyle-onderwerpen nog steeds ruim aan bod. En eens per maand verschijnt er een uitgebreide rijtest, inclusief filmpje. Wilt u hier meer over weten, neem dan gerust contact op via het mailadres onder ‘contact’ of mijn reguliere e-mailadres.

Wij hebben er weer zin in, ik wens iedereen veel lees- en kijkplezier!

Tags: , , , , , , , , , , ,

One Response to “CARWOMAN© weer Raceklaar”

  1. Wim te Riet25 september 2013 at 12:11 #

    Van harte gefeliciteerd, Viola!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.