Autodrop? Autotruffels!

Om te benadrukken dat men bij Lexus tegenwoordig op elk model standaard luxe zaken als automaat, cruise control, climate control en een haal- en brengservice bij beurten biedt, kreeg ik onlangs een origineel doosje via de post. De ‘gewone’, doch zeer populaire autodrop is bij Lexus vervangen door Autotruffels!

Autotruffels-Lexus

Ze zijn inmiddels allemaal op, erg lekker, dank Lexus. Zit ik nog wel met een probleempje. Autodrop smelt niet en op deze Autotruffels (slagroomachtigs omhuld met knapperige chocolade) staat dat ze goed blijven tot 21 graden Celcius. Maar in mijn auto is het bij een beetje lentetemperatuur al gauw veel warmer. De oplossing zit ‘m in een ingebouwd koelkastje dat wat mij betreft het dashboardkastje kan vervangen. Dus mannen bij Lexus: als we dat er nou ook standaard op die Lexus krijgen…  😉

 

Tags: , , , , , , , ,

One Response to “Autodrop? Autotruffels!”

  1. Elske van de Fliert - Zero-e b.v.9 april 2014 at 12:56 #

    Haha, grappige actie 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.