Sinterklaas Tip: Het verhaal van Donkervoort

Eindelijk weer eens een leuk autoboek op mijn deurmat gevonden! Koos Woltjes tikte het verhaal op van Joop Donkervoort, Neerlands enige echte Hollandse sportautobouwer. De ondernemer blijkt zowel bescheiden als koppig en sluit geen compromissen als het gaat om zijn merk. Joop begon met het tekenen van ontwerpen in zijn schoolschriften, nu is hij wereldwijd een autoriteit op het gebied van ultralichte en snelle sportwagens. Ook is dit het verhaal van de Donkervoort auto. De eerste werd geboren in een schuur en is uitgegroeid tot stijlicoon. Snel en direct, autorijden zoals het bedoeld is en bewonderd door liefhebbers van over de hele wereld.

boek-donkervoort

Ik mocht Joop – en zijn vrouw Marianne, dochter Amber en zoon Denis – een paar jaar geleden met z’n viertjes interviewen voor Avanti. Hier lees je mijn verhaal. Het boek is goed geschreven, leest lekker weg en is zeer compleet. Leuk ter inspiratie voor andere ondernemers, want het gaat over doorzetten als je tegenwerking krijgt, maar weet dat je ideeen kloppen. Het wordt uitgegeven door Haystack en kost hier 24,50.

donkervoort

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 Responses to “Sinterklaas Tip: Het verhaal van Donkervoort”

  1. Aad van Tongeren2 december 2014 at 16:28 #

    Leuk! Ik houd me aanbevolen voor meer van zulke tips.

  2. Elske van de Fliert - Zero-e8 december 2014 at 13:24 #

    Kijk, die gaat gelijk op mijn leeslijst: een combinatie van ondernemen en mooie auto’s – dan kan het niet meer stuk. Dank voor de tip.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.