De nieuwe Alfa Romeo Giulia!

Sta op en doe een dansje! Voor de nieuwe Alfa Romeo Giulia! Dit klinkt goed!! Presenting: de nieuwe Alfa Romeo Giulia 2015!

Voor alle Alfa Romeo liefhebbers is de nieuwe Giulia goed nieuws! Eindelijk weer een onvervalste coupe in de Italiaanse gelederen. Voor het ultieme rijplezier kregen de makers de opdracht om het model achter- en vierwielaadrijving mee te geven. En de gewichtsverdeling van 50:50 zal het asfalt-plakkend vermogen nog verhogen.

Alfa Romeo Giulia 2015

Alfa Romeo presenteert in de eerste instantie alleen de topversie, de Giulia QV. Deze kreeg een mede door Ferrari ontwikkelde V6-motor met twee turbo’s als kloppend hart. Het vermogen is 510 pk.

Alfa Romeo Giulia 2015-zij

Voor de auto zijn veel lichtgewicht materialen gebruikt zoals

koolstofvezel, aluminium, aluminiumcomposiet en plastic. Daarom is het een echt sprintkanon geworden: in 3,9 seconden zit je op 100 km/h. De topsnelheid is nog niet bekend. Voor de huis- tuin- en keuken Alfa liefhebbers staan er nog nieuwe vier- en zescilinder motoren op de rol. En om de ‘geboorte’ van een heel nieuwe reeks Alfa’s in te luiden, kreeg het merk ook een ander logo.

Alfa Romeo Giulia 2015-back

Het doek gaat officieel van de Giulia af tijdens de IAA, waarna de auto rond de jaarwisseling wordt verwacht bij de dealers. Kerstcadautje mensen? Ik ben game!

Tags: , , , , , , , , ,

2 Responses to “De nieuwe Alfa Romeo Giulia!”

  1. Stijn7 juli 2015 at 14:43 #

    Vind het DNA niet geheel Alfa, mist wat sierlijkheid en gestrekte lijnen. Maar wel blij dat de leasefiles wat afwisseling zullen krijgen in plaats van het gebruikelijk rijtje met de A4, 3-reeks en C-klasse…

  2. Viola7 augustus 2015 at 21:11 #

    Mwah, ik vind ‘m wel aardig Stijn, iig al veel beter dan de Mito en de Guilietta. Dus het gaat de goede kant op…

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.